Alle katjes vertrekken bij ons steriel, gechipt en geregistreerd, ontvlooid en ontwormd en met hun eerste vaccins, alle katjes vertrekken in goede gezondheid tenzij anders besproken met de adoptant. HIV/Leucose testen worden gedaan op aanvraag (mits meerprijs)

Telefonisch of via chat worden er geen adopties geregeld.
Er word enkel gereageerd op adoptieaanvragen voor katjes die effectief reeds ter adoptie staan. 
Sommige kittens verblijven niet in het asiel maar worden geplaatst bij opvanggezinnen. Ze blijven daar tot de leeftijd van 12 weken. Ze krijgen er de nodige zorgen en socialisatie, al dan niet in het bijzijn van hun mama. Ook volwassen dieren kunnen in opvang verblijven voor socialisatie of revalidatie. Bij interesse in een bepaald diertje kunt u op de knop adopteer klikken onder het gekozen katje. Zo wordt u in contact gebracht met het opvanggezin. Gelieve er rekening mee te houden dat de meeste opvanggezinnen werken en het dus even kan duren voor u antwoord krijgt.
Onze site wordt om de dag bijgewerkt. Soms komen er per katje meerdere aanvragen binnen, het is onmogelijk voor ons om die allemaal persoonlijk te beantwoorden. Hou dus zeker de site in de gaten voor updates. Moest u merken dat het katje opeens in reservatie staat en u hebt zelf niets vernomen mag er gerust een aanvraag ingediend worden voor een ander katje. Wanneer u graag twee katjes had willen adopteren, want in het geval van een kitten steeds aan te raden is wanneer er geen andere poezen aanwezig zijn, is het voldoende één aanvraag in te dienen voor beiden.